Open op zondag van 14:00 tot 18:00
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!
Home
Nieuws
Nieuwsberichten
Warm en Waterdicht in het Winterseizoen

Warm en Waterdicht in het Winterseizoen

Het herfstseizoen is officieel begonnen en dat betekent dat het tijd is om uw geliefde motorhome winterklaar te maken.

Bij Alpha Motorhomes begrijpen we hoe belangrijk het is om uw mobiele huisje goed te onderhouden, vooral met de natte weersomstandigheden in het vooruitzicht. Daarom willen we graag de nadruk leggen op het belang van een grondige controle en eventuele reparaties bij ons professionele repaircenter. Als toonaangevende aanbieder van motorhomes weten we dat uw vakantiebestemming een beetje naar het zuiden kan verschuiven tijdens de wintermaanden. Maar voordat u op pad gaat, is het essentieel om uw motorhome te laten controleren op mogelijke problemen en het winterklaar te maken.

Ons ervaren team staat voor u klaar om alles na te kijken, van de verwarming en isolatie tot aan de water- en afvoersystemen. Waarom is dit zo belangrijk? Ten eerste, een onbehandelde lekkage kan leiden tot ernstige waterschade in uw motorhome. Niemand wil een onaangename verrassing beleven bij het openen van de deuren na een lange winterstop. Ten tweede, het onderhouden van de isolatie zorgt ervoor dat u warm en comfortabel blijft tijdens uw winteravonturen. Niets is zo vervelend als bevriezende tenen terwijl u geniet van uw vakantie.

Daarnaast biedt ons repaircenter niet alleen een volledige controle, maar ook de mogelijkheid om eventuele reparaties uit te voeren. Door tijdig kleine problemen aan te pakken, kunt u grote problemen en kostbare reparaties in de toekomst voorkomen. Ons team van technici staat bekend om hun expertise en vriendelijke service, en zij zorgen ervoor dat uw motorhome in topconditie verkeert voor uw volgende avontuur.

Dus waar wacht u nog op? Maak een afspraak bij Alpha Motorhomes om uw motorhome winterklaar te maken.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.