Open op zondag van 14:00 tot 18:00
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!
Home
Showroom

Onze showroom

09:00-18:00 (geen verkopers aanwezig) Maandag
09:00-18:00 Dinsdag
09:00-18:00 Woensdag
09:00-18:00 Donderdag
09:00-18:00 Vrijdag
10:00-18:00 Zaterdag
14:00-18:00 Zondag
Opgelet. In de maanden Juli en Augustus zijn we zondag gesloten !
Maak een afspraak

Kom langs en breng een bezoekje aan onze toonzaal!

VERKOOP

Een bezoek aan onze showroom is een belevenis op zich. Alle nieuwste en tweedehands modellen staan er permanent tentoongesteld. Onze vakkundige adviseurs zullen, indien gewenst, u graag alle informatie geven om bij ons de gepaste motorhome te vinden. Natuurlijk bent u vrij om in onze verwarmde showroom rond te kijken en vragen te stellen als u dit nodig acht. Wij verkopen ook uw motorhome, voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.

VERHUUR

Onze 50-delige verhuurvloot staat vanaf de krokusvakantie klaar om u een onvergelijke reis te bezorgen. Elke motorhome in onze verhuurvloot wordt bij elke nieuwe huurder nagekeken en voorzien van gasflessen, stroomdraad, waterslang, toilet-product en hoezen op alle zetels en matrassen. Wij leveren deze gepoetst en volgetankt af en vragen deze gepoetst en volgetankt terug te brengen. Wanneer er onderweg iets voorvalt, zullen we alles in het werk stellen om u te helpen. 

Neem een kijkje binnen

Fullscreen weergave

Ons team

  • Sabrina Terneu Admininstratie
  • Charon Vercauteren Afleveringen
  • Patrick Verbraeken Sales Premium
  • Marc Cootmans Commercieel Directeur
  • Scott Cootmans Verkoop, Advies & Financiering
  • Evert De Vuyst Verkoop, Advies & Financiering
  • Jeffery De Valk Verkoop, Advies & Financiering
  • Johan Verstraete Verhuur

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.