Open op zondag van 14:00 tot 18:00
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!
Home
Nieuws
Nieuwsberichten
Club Alpha: workshop fotografie

Club Alpha: workshop fotografie

Ontdek de Magie van Reisfotografie met Club Alpha's Eerste Workshop

Bij Alpha Motorhomes zijn we verheugd om onze allereerste activiteit van Club Alpha aan te kondigen!
Op 9 december verwelkomen we professioneel fotograaf Ernie Blarinckx voor een inspirerende en GRATIS workshop reisfotografie.

Datum: 9 december 2023
Tijd: 9u45 - 13u
Locatie: Kapelanielaan 13a, Temse
Instructeur: Ernie Blarinckx - Prijswinnend Fotograaf

Deze 3 uur durende workshop is de perfecte gelegenheid om jouw fotografische vaardigheden te verfijnen en de geheimen van adembenemende vakantiefoto's te ontdekken.
Ernie, met zijn rijke ervaring en bekroonde portfolio, zal je begeleiden door technieken, tips en tricks om jouw reisavonturen vast te leggen zoals nooit tevoren.

Maar dat is niet alles! Deze workshop is ook een geweldige kans om mede-reizigers te ontmoeten, ervaringen te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten in een ontspannen en gezellige omgeving.

Wil je deelnemen aan deze unieke ervaring?
Schrijf je dan snel in via onderstaande link, want de plaatsen zijn beperkt!

Inschrijving Workshop Fotografie

Mis deze kans niet om jouw fotografische horizon te verbreden en deel uit te maken van de groeiende Club Alpha-community. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 9 december!

Met vriendelijke groeten,
Team Alpha Motorhomes

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.