Proximus Alpha Motorhomes

De ploeg van 32 jonge renners (20 mannen, 12 dames) onder leiding van Eddy Van Bunde. Met Proximus als nieuwe partner naast Alphamotorhomes wil het team in zijn vierde veldritseizoen een stap hogerop zetten en zich meten met de gevestigde waarden. De veldrijders van Proximus-Alphamotorhomes zullen deelnemen aan alle wedstrijden van de Superprestige en de DVV-trofee. Blikvangers zijn Belgisch beloftenkampioene Axelle Bellaert, meervoudig Belgisch Kampioen BMX Mats De Ridder en de Nederlander Joannathan Duinkerke, die als G‑sporter nationaal kampioen werd in het veld en op de weg en vicewereldkampioen in het tijdrijden en op de weg.

 • 212019

  Rectavit Waaslandcross

  De Waaslandcross, derde manche van de Rectavit Series, is terug op zaterdag 21 december. De toppers uit het veld rijden er op één van de meest spectaculaire parcours van het seizoen.
  Beleef zelf deze eindejaarscross op zaterdag 21 december in Recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas.
 • 262019

  Telenet UCI Cyclo-cross World Cup

  Geen kerstvakantie voor de beste cyclo-crossers ter wereld, met op donderdag 26 december 2019 de zevende stop van de Telenet UCI Cyclo-cross World Cup op het zanderige parcours rond het Circuit van Zolder.
 • 292019

  Superprestige Diegem

  De zesde manche in de Superprestige.
 • 052020

  Brussels Universities Cyclocross

  Na een succesvolle eerste editie van de Brussels Universities Cyclocross organiseert Golazo Sports op zondag 5 januari opnieuw een cyclocross op de terreinen van de VUB en ULB. Tussen de talrijke aula's en op het mooie groen van de VUB en ULB strijden tal van topsporters terug om de eerste plek op het podium.
 • 112020

  BK Cyclocross Antwerpen

  Op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 vormen het strand van Sint-Anneke en omgeving het decor voor het Belgisch Kampioenschap Veldrijden (Bk Antwerpen 2020). De beste veldrijders van België maken dat weekend aan de oevers van de Schelde onder elkaar uit wie in 2020 een jaar lang in de Belgische driekleur door de internationale velden mag ploeteren.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.