Open op zondag van 14:00 tot 18:00
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!
Home
Nieuws
Nieuwsberichten
Düsseldorf Caravan Salon 2023

Düsseldorf Caravan Salon 2023

Ontdek de Wereld van Alpha Motorhomes op Caravan Salon Düsseldorf 2023!

Beste klanten,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Alpha Motorhomes aanwezig zal zijn op het prestigieuze Caravan Salon in Düsseldorf, van 25 augustus tot en met 3 september. Dit is dé gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kampeerervaringen te ontdekken en de prachtige collectie van hoogwaardige motorhomes te verkennen.

Onze deskundige vertegenwoordigers staan voor u klaar in verschillende hallen om u te begeleiden bij het vinden van uw ideale reisgenoot:

  • Hall 5: Ontmoet Patrick bij het Concorde gedeelte, waar we de meest luxueuze en indrukwekkende motorhomes presenteren die voldoen aan de hoogste standaarden van comfort en stijl.

  • Hall 12: Breng een bezoek aan Evert, onze specialist voor Possl, Roadcar, Clever, Campstar en Campster. Hier vindt u veelzijdige en praktische opties die perfect zijn voor avontuurlijke reizigers.

  • Hall 11: Voor de liefhebbers van Chausson is Jeffery aanwezig om u te verwelkomen. Chausson motorhomes combineren innovatie en functionaliteit voor een onvergetelijke reisbeleving.

We nodigen u van harte uit om langs te komen, vragen te stellen en de details van de motorhomes van dichtbij te bekijken. Of u nu op zoek bent naar luxe, veelzijdigheid of innovatie, wij hebben de perfecte optie voor uw reisbehoeften.

Mis deze kans niet om uw volgende avontuur te plannen en uw reisdromen waar te maken. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op Caravan Salon Düsseldorf 2023!

Met vriendelijke groet,

Het Alpha Motorhomes Team

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.