Elke zondag open van 14 tot 18 uur.
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!
Home
Nieuws
Nieuwsberichten
Caravanmatras op maat bij Alpha Motorhomes

Caravanmatras op maat bij Alpha Motorhomes

Alpha Motorhomes

De vakantie wordt een stuk aangenamer met een goede nachtrust. Omdat campers en caravans vaak bijzondere afmetingen hebben wat het bed betreft, denk bijvoorbeeld aan oplopende diktes en Franse zijdes, is een matras op maat een absolute must.

Alpha Motorhomes is één van de 40 partners van de specialist in motorhome matrassen Seminautic Met een geruime 25 jaar ervaring in de matraswereld is Seminautic gericht op caravan, camper en boot liefhebbers.

Maak een afspraak bij Seminautic


Caravanmatras op maat in Vlaanderen

Op maat gemaakte caravan matrassen zijn ontworpen om perfect in uw caravan te passen, ongeacht de grootte of vorm. Dit betekent dat u een matras kunt krijgen die goed in uw caravan past zonder onnodige ruimte in te nemen.

Het matras kan worden afgestemd op uw specifieke slaapbehoeften door de dikte, dichtheid en materiaalsoort aan te passen. Zo geniet u onderweg van een superieur slaapcomfort. Een goede nachtrust begint bij Seminautic

Campermatrassen in Vlaanderen

Als het gaat om campermatrassen, is maatwerk de beste keuze! Op maat gemaakte campermatrassen bieden superieur comfort en ondersteuning voor een rustgevende slaap, ongeacht waar u zich bevindt.

Over Seminautic

Seminautic is onderdeel van Matrasatelier en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Bij Seminautic kunt u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die zij maken, werken ze alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.