Open op zondag van 14:00 tot 18:00
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!
Home
Merken
LE VOYAGEUR

LE VOYAGEUR

In 1981 verlegde George Sacier, de maker van het allereerste LE VOYAGEUR-model, de grenzen van het mogelijke om zijn droom te verwezenlijken: een voertuig ontwerpen dat u zo ver kan brengen als uw verlangen om de wereld te veroveren reikt. Vandaag de dag blijft die passie voor design, luxe en prestaties onverminderd sterk bij LE VOYAGEUR en wordt ze belichaamd door luxe campers met onbeperkte mobiliteit. Duurzaamheid, autonomie, veiligheid en comfort blijven de vier pijlers die het LV-assortiment van hoogwaardige campers definiëren.
Onze LE VOYAGEUR stock Bekijk onze andere merken

Over LE VOYAGEUR

WE ZETTEN DE VOORDELEN VAN DE MOBILHOMES VAN LE VOYAGEUR OP EEN RIJ:

  • Sfeerverlichting
  • Wateraflopende gebogen dakwand
  • Buitenwanden van GFK en aluminium binnenwanden
  • Thermische en akoestische isolatie
  • AL-KO chassis
  • Beveiligingssloten

De mobilhomes van Le Voyageur stralen luxe en elegantie uit. Elke liefhebber wordt meteen verliefd op het strakke en moderne design. Je geniet van alle modern comfort, terwijl deze campers zeer licht en ruimtelijk ogen.Bekijk ons volledig LE VOYAGEUR aanbod

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.