Open op zondag van 14:00 tot 18:00
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!
Home
Merken
CHAUSSON

CHAUSSON

Voor seizoen 2021 zijn er vele nieuwigheden. De modellen zijn nu allemaal verkrijgbaar op Fiat of Ford chassis. De Flash of Welcome uitvoeringen zijn vervangen door de First line uitvoering en Titanium VIP (fiat) of Titanium Premium (Ford). Net zoals andere jaren zijn deze verkrijgbaar met of zonder hefbed. Vele van deze nieuwigheden kan je bij ons in de toonzaal terugvinden.
Onze CHAUSSON stock Bekijk onze andere merken

De CHAUSSON modellen

Over CHAUSSON

CHAUSSON is een merk van TRIGANO, de Europese marktleider van toeristische voertuigen

CHAUSSON is een vermaard Frans merk, met een sterke geschiedenis. Voor de sector van Alkoven en Half-integralen worden de ontwerpen en de productie voorzien door TRIGANO VDL in Tournon sur Rhône (Ardêche-Frankrijk) in het hart van de wijngaarden van de Vallée du Rhône: Ongeveer 5.000 campers worden op één van de grootste productiesites van Europa geproduceerd (met een oppervlakte die gelijk staat aan 33 voetbalvelden).
Voor de sector 'Vans' (ingerichte bestelwagens), is een speciale fabriek gewijd aan het ontwerp en de productie.

CHAUSSON is aanwezig in meer dan 15 landen in Europa en profiteert van een groot distributienetwerk, die ware specialisten zijn in Toeristische voertuigen.

 Bekijk ons volledig CHAUSSON aanbod

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.