Elke zondag open van 14 uur tot 18 uur.
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!
Home Service

Onze technische dienst

geslotenMaandag
09:00-18:00 Dinsdag
09:00-18:00 Woensdag
09:00-18:00 Donderdag
09:00-18:00 Vrijdag
10:00-14:30 Zaterdag
geslotenZondag
Maak een afspraak

We hechten belang aan een goede en efficiënte service.

In ons service center hebben we een aparte aangename zitruimte ingericht. Hier kunt u ontspannen uw wachttijd doorbrengen. Natuurlijk kunt u gratis gebruik maken van ons draadloos internet. Voor het onderhoud van uw kampeerwagen zetten we ons beste beentje voor. Van waterdichtheidcontrole tot schadeherstel kunt u bij ons terecht. 

Tevens is het plaatsen van allerlei accessoires en onderdelen geen probleem. Uw wagen kunnen we voorzien van allerlei alarmsystemen al dan niet met satellietsturing. Zelfs het plaatsen van LPG en navigatiesystemen zijn een kolfje naar onze hand. 

Dagelijks ontmoeten wij particulieren die doorgestuurd worden door hun verzekeraar om een professionele expertise en schadebestek te laten opmaken. Meestal worden we dan ook aangesteld om de schade te herstellen. 

Onze techniekers beschikken over de vereiste attesten om deze zaken vakkundig uit te voeren.Het plaatsen van achteruitrijsensoren, achteruitrijcamera's, extra watertanks, ombouwen van garages en nog veel meer zijn bijna vanzelfsprekend geworden.Gaat u graag een stapje verder en wil u een originele "touch" aan uw motorhome geven? Wij kunnen uw motorhome ook "updaten" door het plaatsen van LED verlichtingsarmaturen of LED strips in zachte of felle kleuren.

Neem een kijkje binnen

Fullscreen weergave

Ons team

  • Patrick Verbraeken Zaakvoerder / Verantwoordelijke Technische dienst
  • Yves Verbraeken Verantwoordelijke Werkplaats
  • Walter Senaeve Garantie & Wisselstukken
  • Patrick De Deystere Verantwoordelijke magazijn

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.