Open op zondag van 14:00 tot 18:00
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!

Actief reizen in en rond België!

Volg de reisverhalen van Sylvie van getoutoftown.be.

 • Rondreis in de Ardennen.

  Vlaanderen vakantieland. Sure thing. Maar Wallonië ook hoor! Er valt in het zuiden van ons land verrassend veel te zien en te doen. Van avontuurlijk wandelen over wildparken bezoeken tot je honger naar adrenaline stillen in een achtbaan. Nog een voordeel: alles is vlakbij elkaar. Oftewel, een fijne bestemming voor een roadtrip met korte tussenstops. Ontdek de rondreis van Sylvie op haar reisblog.

  Lees meer
 • Kamperen bij iemand in de tuin.

  Wie eens zin heeft in iets anders dan de klassieke camping moet zijn licht gaan opsteken bij Campspace Campspace is een platform dat kampeerders met camper of tent en mensen met grote tuin, wei of mini camping in de aanbieding samenbrengt. Reisblogger Sylvie testte dit concept uit en zag dat het goed was. Lees haar ervaringen hier.

  Lees meer
 • Reizen met een camper in het hoogseizoen.

  Reizen met de mobilhome tijdens de zomermaanden is een feest, want het is mooi weer en je geniet naar hartelust van je omgeving, maar het heeft ook z'n nadelen. Zo ondervond reisblogger Sylvie van getoutoftown. Klik verder en lees haar ervaringen. En doe er vooral je voordeel mee!

  Lees meer
 • Roadtrip met de camper door Europa.

  Reisblogger Sylvie van getoutoftown reed vorig jaar met de mobilhome door Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Frankrijk. Twee weken lang reed ze met haar gezin langs tientallen meren en over indrukwekkende bergen. Het werd een onvergetelijk avontuur waarin ze zot veel gezien, gedaan en gereden hebben. Laat je inspireren door haar route, de bezienswaardigheden en hun stopplaatsen.

  Lees meer
 • Voor de eerste keer reizen met een camper!

  Is reizen met een mobilhome voor jou onbekend terrein, maar ben je wel nieuwsgierig naar deze manier van reizen? Lees dan vooral verder. Reisblogger Sylvie van getoutoftown deelt haar ervaringen na haar drie eerste tripjes met de camper. En wat blijkt? Niets anders dan voordelen! En maar één klein nadeeltje... Een eerlijk verslag. Wedden dat je daarna meteen goesting krijgt om er ook aan te beginnen?

  Lees meer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.