Open op zondag van 14:00 tot 18:00
Dé absolute nummer 1 in kwalitatieve VAN's! Meer dan 350 eenheden beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod online of kom vrijblijvend langs!
Home
Nieuws
Opendeurdagen
Opendeurdagen 6-10 / 29-10 - 23!

Opendeurdagen 6-10 / 29-10 - 23!

Welkom bij Alpha Motorhomes Temse - uw specialist in motorhomes en vans!

Bent u dol op reizen, avontuur en het verkennen van nieuwe bestemmingen? Dan zijn onze opendeurdagen een evenement dat u niet mag missen! Van 6-10-23 tot 29-10-23 nodigen wij u met veel plezier uit om onze showroom te komen ontdekken. Daarnaast kan je rustig en vrijblijvend kennismaken met interessante partners die je iets kunnen vertellen over financiering, verzekering, ascecoires,... 

Tijdens deze opendeurdagen willen wij u verwennen en laten kennismaken met de nieuwste trends en innovaties in de wereld van motorhomes en vans. Of u nu een ervaren reiziger bent of juist nieuw bent in de wereld van kamperen op wielen, wij hebben voor ieder wat wils.

Bij aankomst kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje, terwijl u rustig rondkijkt in onze showroom. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welk voertuig het beste bij uw wensen en behoeften past.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod aan stockwagens, zodat u meteen op pad kunt gaan met uw droommotorhome of -van. En alsof dat nog niet genoeg is, geven wij bij aankoop van een stockvoertuig maar liefst 550 euro tegoed die u vrij kunt besteden in onze shop aan leuke accessoires. Zo kunt u direct uw nieuwe voertuig personaliseren en uitrusten met handige extra's.

Onze deuren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en in het weekend bent u van harte welkom van 10:00 uur tot 18:00 uur. U heeft dus ruim de tijd om langs te komen en alles op uw gemak te bekijken.

Mis deze unieke kans niet om kennis te maken met de wereld van motorhomes en vans en om te profiteren van onze speciale aanbiedingen tijdens de opendeurdagen. Breng uw familie en vrienden mee en maak er een gezellig dagje uit van.

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes rechtstreeks in je mailbox! Wij vragen ook uw naam zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken.